Poslední možnost zapojit se a vyhrát v kampani do práce na kole 2012

Iniciativa Auto*Mat vás zve k účasti v květnové kampani Do práce na kole. Vaše firma může rozšířit pole účastníků ještě do pátečního večera 4.5.

Cílem je motivovat firmy, instituce a jejich zaměstnance v českých městech, aby  volili ke svým pravidelným cestám do práce a z práce spíš jízdní kolo, či kombinaci bezmotorové a veřejné dopravy než automobil. Tím, že ráno zvolíte bicykl uděláte něco pro své psychické zdraví a pohodu a zároveň odlehčíte přetížené silniční dopravě ve městech. Do kampaně se mohou zapojit a vyhrát zajímavé ceny zaměstnanci či zaměstnavatelé z Prahy, Brna, Liberce či Pardubic. Z měst, ve kterých kampaň letos probíhá. Příště se snad připojí k přípravám i radnice či sdružení z jiných koutů země.

Vyhrát můžete například reprezentativní holandská či britská městská kola, unikátní švédský cykloairbag, vstupy do prestižních kulturních a sportovních institucí.

Firma, která bude nejvíce podporovat své zaměstnance v cyklojdojížďce, získává čestný titul Cyklozaměstnavatel roku 2012.

Kampaň Do práce na kole se koná pod záštitou primátora HMP, magistrátů Liberce a Pardubic. Mezi hlavní podporovatele patří velvyslanectví Spojených států amerických, Nizozemska, Dánska a Švédska.

Zapojit svůj firemní tým můžete do pátku 4.5. na webu www.dopracenakole.net. Přidáte se tak k více než 450 progresivním firmám a institucím, které už své týmy letos přihlásily a jejichž zaměstnanci jezdí Do práce na kole.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.vemeste.cz/2012/04/posledni-moznost-zapojit-se-a-vyhrat-v-kampani-do-prace-na-kole-2012/