Nadělte si lepší město! Nečekejte na další volby. Vstupem do Klubu přátel Auto*Matu urychlíte změnu v Praze.

Milí příznivci Auto*Matu, přejeme Vám všem krásné Vánoce! I my máme v tomto čase jedno přání: udělalo by nám radost, kdybychom dostali jako dárek nové členy Klubu přátel.

Možná jste už slyšeli o tom, že

  • Zelená mapa Prahy je k dispozici v desítkách podniků a brzy bude spuštěna její webová verze, jejímž prostřednictvím se na obsahu mapy bude moci podílet i každý z nás (http://www.auto-mat.cz/2010/12/zelena-mapa-pokracuje/).
  • Náš vzdělávací projekt se šíří na další školy nejen v celé republice, ale připravuje se i jeho aplikace v cizině (Slovensko, Polsko), Prahou v jeho rámci projela v září cyklojízda pražských škol a nyní získal i záštitu ministra školství (http://vzdelavani.auto-mat.cz/).
  • Připravujeme velkou kampaň Do práce na kole, zaměřenou na firmy. Pokud máte v práci rozumné a pokrokové vedení, dejte nám vědět – výsledkem může být kromě zábavy při soutěžení i faktické zlepšení Vašich podmínek pro dojížďku na kole či pěší docházku (web se připravuje, kontakt iva.neveceralova(zavinac)auto-mat.cz).
  • Tunel Blanka má být otevřen 12. 12. 2012. To bude historická šance odlehčit centru Prahy od nadměrné zátěže automobily. Chceme se s novým úsilím zasazovat o promyšlené a opravdové zklidnění severojižní magistrály (http://www.auto-mat.cz/aktivity/magistrala/).

Pokud jsou Vám tyto a další naše aktivity sympatické, podpořte nás!


Vánoční bonus


Pokud se přihlásíte k pravidelné podpoře a první platba dorazí na náš účet do 15. ledna, dostanete dárek navíc: při příspěvku od 300 Kč měsíčně naše tričko podle vlastního výběru, při příspěvku nižším publikaci KarikAUTury s auto*satirickými komixy A. Singera.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.vemeste.cz/2010/12/nadelte-si-lepsi-mesto-necekejte-na-dalsi-volby-vstupem-do-klubu-pratel-automatu-urychlite-zmenu-v-praze/