Lídří kandidátek do zastupitelstva Prahy 7 představili na debatě své vize a kapacity

Auto*Mat před komunálními volbami pořádá sérii 4 tematických debat s kandidáty do celopražského zastupitelstva a ve spolupráci s lokálními sdruženími a institucemi také pomáhá vzniku řady debat s kandidáty do zastupitelstev městských částí. Reportáže z celé série debat najdete zde.

Do předvolební debaty na témata Prahy 7 s lídry kandidátek do zastupitelstva městské části přijali pozvání zástupci 9/13 kandidujících subjektů. Miroslav Tutter TOP09, Tomáš Kaštovský ODS, Ondřej Mirovský PRO7, Jan Čižinský Praha7 SOBĚ, Jiří Kubíček Svobodní, Roman Zikmund DOMOV, Ivana Kučerová RESTART 2014, František Lebeda LES a Jiří Koutský Hnutí Pro Prahu Nejprve představili 3 priority vlastní strany a 3 další kandidáty, kteří za nimi stojí, následně se utkaliv diskzi na témata týkající se kvality života a aktuálních kauz na Praze 7.

Tématy byla kvalita komunikace radnice s občany, rozvoj kvality života seniorů, situace okolo Paláce Stromovka, radnice, nebo to, jak pracovat s dopravou na Praze 7 po otevřen tunelového komplexu Blanka.

Ve spolupráci s Alfrédem ve dvoře a Anthropictures – Plánuj Letnou pořádá Auto*Mat. Moderoval Vít Masare.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.vemeste.cz/2014/09/lidri-kandidatek-do-zastupitelstva-prahy-7-predstavili-na-debate-sve-vize-a-kapacity/