Již se můžete zapojit do Zažít město jinak 2013!

Líbilo by se vám, kdyby vaše ulice na den ožila a vznikl by v ní prostor na setkávání se sousedy a poklidný pouliční život? Díky slavnosti Zažít město jinak to můžete zažít. Zapojte se právě vy, stačí nám napsat na zmj@auto-mat.cz. Termín letošního Zažít město jinak je sobota 21. září.

V posledních letech jste to totiž hlavně vy, kdo festivalu dává tvář. Společné úsilí loni přineslo velké výsledky: po Praze vzniklo 23 oživených míst a ulice zaplnilo divadlo, hudba, stánky místních kaváren a pekáren s dobrotami, skotačící i tvořící děti a nespočet dalších zajímavostí.

Zapojte se do osmého ročníku už teď a pomozte s přetvářením pražských ulic na příjemná místa bez aut. Můžete si vymyslet jakoukoliv aktivitu, nejlépe takovou, kterou můžete sdílet s ostatními. Zajímá nás, co umíte vy a vaši sousedé, co dobrého mají ve vaší místní kavárně, hospodě nebo obchůdku.

Zapojte co nejvíc lidí a podniků ve vašem okolí. Na oplátku vám nabídneme zkušenosti z minulých let, společnou propagaci, pomoc při úředních jednáních o záboru a také vás můžeme propojit s dalšími aktivními skupinkami ve vaší čtvrti.

Máte-li chuť uspořádat pouliční slavnost ve Vaší čtvrti nebo se k někomu připojit, pište nám na zmj@auto-mat.cz.
Tato výzva je otevřená do 31. května. Pojďte s námi oživit pražské ulice a zažít město jinak!

Podívejte se na fotky z loňského ročníku Zažít město jinak: http://media.auto-mat.cz/Rok-2012/ZMJ/vyber a na závěrečnou zprávu: Zaverecna zprava

Přímý odkaz na tento článek: https://www.vemeste.cz/2013/05/jiz-se-muzete-zapojit-do-zazit-mesto-jinak-2013/