Sbírka naplněna v rekordním čase

Sbírka na pomník Jana „Pupa“ Bouchala je uzavřena. Díky vaší ochotě přispět jsme sbírku naplnili v rekordně krátkém čase. Konec sbírky ale neznamená konec našich aktivit. Iniciativa Auto*Mat, kterou Jan Bouchal spoluzaložil, dál nese jeho odkaz. Pokud jste nestihli přispět na Pupův pomník, můžete podpořit aktivity Auto*Matu.

Dnešním dnem se uzavírá sbírka na pomník Jana „Pupa“ Bouchala na nábřeží Kpt. Jaroše. Za necelé dva týdny se na sbírce sešlo přes 270 000 Kč. Obrovský zájem přispěvatelů nás mile překvapil. Je to jasný důkaz, že památka Honzy Bouchala je stále velmi živá, a také, že Praha stojí o zajímavé umělecké počiny ve veřejném prostoru. Instalace pomníku je plánovaná na květen tohoto roku.

Děkujeme všem, kteří na sbírku přispěli. Ti z Vás, kdo přispět nestihli, mohou Pupův odkaz podpořit také příspěvkem na činnost iniciativy Auto*Mat. Pup byl jedním ze zakládajících členů Auto*Matu. Jeho nadšení a přesvědčení motivuje a přitahuje stále mnoho lidí – díky tomu se podařilo za 7 let od jeho smrti vybudovat profesionální organizaci, která má na kontě desítky konkrétních úspěchů při zlepšování kvality života v Praze.

Díky podpoře individuálních dárců a dárkyň si Auto*Mat zachovává svou nezávislost a schopnost reagovat na aktuální dění v pražské dopravní a rozvojové politice. Výpis z transparentního účtu najdete zde. Chcete-li nás podporovat pravidelně, vstupte do Klubu přátel Auto*Matu.

Protože práce na památníku stále probíhají, nelze v tuto chvíli určit přesnou výši nákladů. Pokud tedy nebude využita celá částka, posledním dárcům peníze vrátíme. Kompletní výpis ze sbírkového účtu zveřejníme v průběhu instalace, tedy až budou známy všechny náklady. Průběh sbírky a jména dárců naleznete zde. Ještě jednou moc děkujeme!

Přímý odkaz na tento článek: https://www.vemeste.cz/2013/01/sbirka-naplnena-v-rekordnim-case/