RELAX sports v Olomouci

Již deset let uběhlo od vzniku Fitness studia Jablonický na ulici Jánského v Olomouci. Toto fitness centrum vede dvojnásobný mistr světa v kulturistice Pavol Jablonický, trenér první třídy, jehož služeb návštěvníci využívají. Zde se jim nabízí možnost poradenství ke cvičení, dietologii, správnému stravování, vrcholovému sportu, silovému trojboji, kulturistice a mnoho dalšího. Na základě spolupráce pana Jablonického s firmou Vitalmax, zabývající se doplňkovou stravou pro vrcholové sportovce, je ve fitness centru možnost zakoupení doplňkové stravy a nápojů této značky.

Fitness centrum je rozděleno na dvě části, a to aerobní zónu disponující běžícím pásem, dvěma druhy stepperů a rotopedy. Ve druhé, větší části, se nachází dostatek kvalitních posilovacích strojů. Na vývoji některých z nich se podílel sám dvojnásobný mistr světa, pan Jablonický. Součástí fitness centra je i bar, ve kterém je možno u obsluhy zakoupit nealko nápoje, proteinové drinky a tyčinky či jinou doplňkovou stravu pro sportovce.

Fitness centrum Jablonický sídlí ve druhém patře budovy relaxačního a sportovního centra „Relax sports“. První patro prošlo před několika měsíci rozsáhlou rekonstrukcí. Nabízí návštěvníkům 4 klimatizované squashové kurty a nekuřácký bar s posezením. Na místě lze zapůjčit či zakoupit sportovní potřeby pro squash.

Sportovní centrum Relax je vhodnou volbou pro využití Vašich volnočasových aktivit na každý den. Otevřeno je denně od 8 do 23 hodin včetně neděl a svátků.

 Autor: Monika Jablonická

Více informací: www.relaxsports.cz

Přímý odkaz na tento článek: https://www.vemeste.cz/2010/12/relax-sports-v-olomouci/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.