Registrace do soutěže Do práce na kole se prodlužuje. Čas je do 4. května

PRAHA – Stovky lidí se na poslední chvíli hlásí do čtvrtého ročníku motivační soutěže Do práce na kole. Organizátoři se proto rozhodli využít státního svátku a prodloužit registraci do neděle 4. května. Hlásit se mohou lidé z firem, institucí i živnostníci.

Už přes pět tisíc lidí se zapsalo do soutěže Do práce na kole na webu www.dopracenakole.net a budou jezdit celý květen pravidelně na bicyklu. Protože je o soutěž velký zájem a na 1. května vychází státní svátek, bude registrace prodloužena až do nedělní půlnoci. „Protože jsme se doslechli od mnoha soutěžících, že odjedou na prodloužený víkend, posunuli jsme začátek na pondělí 5. května. Dáme tím možnost posledním zájemcům zapojit se do této populární akce,“ říká Lukáš Eršil, manažer kampaně z organizace Auto*Mat.

V procesu registrace jsou stovky lidí. Například v Brně se do soutěže hlásí 800 lidí, v Jihlavě, Ostravě a Plzni přes 200 lidí, v Pardubicích 250 soutěžících a v Praze je přes 1800 zájemců. V minulém roce se do soutěže zapojilo skoro 4000 lidí a letos se počet významně zvýší, protože počet zapojených měst stoupl z jedenácti na devatenáct.

Zápolí se v různých kategoriích, především v pravidelnosti, výkonnosti, kreativitě a v soutěži o dopravní absurditu. Titul Cyklozaměstnavatel roku mohou vyhrát firmy s nejlepšími podmínkami pro dojíždění svých zaměstnanců do práce na kole. Nejlepší cyklozaměstnavatel  v České republice jako cenu získá kolo dle vlastní konfigurace od Citybikes, kolekci firemních triček od OP TIGER a zdravotní aplikaci pro zaměstnance Dacadoo.

A co mohou vyhrát soutěžící? V Praze na nejpravidelněji dojíždějící tým čeká teambuildingový víkend, nejkreativnější tým získá poukázky do divadla a kromě toho se výherci můžou těšit na cyklistické doplňky a poukázky. Brno láká nejpravidelnější jezdce a jezdkyně na dvě horská kola Merida, v Českých Budějovicích bude hlavní cenou skládací kolo Leader Fox a ve Zlíně se utkají mimo jiné o vstupenky na festival.

V uplynulém týdnu upozornily na problematiku jízdy na kole ve městě četné cyklojízdy, které přilákaly tisíce podporovatelů. Pražská Velká jarní cyklojízda se uskutečnila v sobotu a ulicemi Prahy se projely na čtyři tisíce lidí.

Pražská část kampaně Do práce na kole probíhá pod záštitou primátora RNDr. Tomáše Hudečka.

Přílohy:

1) Registrace probíhá na adrese www.dopracenakole.net/registrace

Přímý odkaz na tento článek: https://www.vemeste.cz/2014/04/registrace-do-souteze-do-prace-na-kole-se-prodluzuje-cas-je-do-4-kvetna/