Akce Handicap rally 2011

Září se kvapem blíží a jako každoročně pořádá Dobré místo pro život HANDICAP RALLY 2011

Dobré místo pro život je sdružení, které se věnuje charitativní činnosti a pořádá spoustu projektů, na podporu zdravotně znevýhodněných spoluobčanů. Jedním z nich je i sportovně zábavný den Handicap Rally 2011 pořádaný dne 3. 9. 2011 na atletickém stadionu Olomouc, oficiální zahájení v 10 hodin, za podpory generálního partnera Šantovka a dalších partnerů.
Tato akce má za úkol odstraňovat bariéry mezi lidmi, utvářet hodnotové postoje k handicapovaným spoluobčanům, naučit se s nimi komunikovat a mít je za přátele. Jak jinak, než prožít s nimi společný den, třeba s rodinným týmem, nebo s týmem kamarádů, vzít hendikepované mezi sebe, získat tak nové zkušenosti a přátele.

Přijďte a vezměte do svého týmu, třeba vozíčkáře, nebo někoho kdo žije svůj život ve tmě a projděte s ním 10 zastávek a 10 úkolů neobvyklého charakteru, jako je hod molitanovým oštěpem, překládání znakové řečí do obrázků, nebo překážkovou dráhu s černými brýlemi a slepeckou holí, vozíčkářský slalom a jiné disciplíny, kde není tak důležité zvítězit, ale zúčastnit se. Jednotlivými stanovišti vás budou provázet ligoví hráči Sigmy Olomouc a přijďte podpořit a budovat město Olomouc, která se pak stane opravdu dobrým místem pro život, mimo jiné se můžete těšit, na skákací hrad, vrtulník záchranné letecké služby, živou kapelu, pravou zabíjačku s prodejem produktů, malováním na obličej, měření tlaku a tuků v těle. Celá akce bude ukončená v odpoledních hodinách předáním medailí všem, kteří se zúčastnili, této skvělé akce.
Více informací o programu na www.dobremistoprozivot.cz
Autor: Lubomír Fabig

Přímý odkaz na tento článek: https://www.vemeste.cz/2011/08/akce-handicap-rally-2011/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.