Tisíce lidí projely během Velké jarní cyklojízdy společně příjemnými ulicemi. Co s tím dál?

Ta Velká jarní cyklojízda 2014 se ale povedla! Podívejte se na povedenou reportáž, jak to viděla Česká televize a fotograf ČTK či přímo fotografie od přímých účastníků v naší fotogalerii. Chtěli bychom poděkovat zejména všem, kdo se přidali mezi desítky dobrovolníků, díky jejichž práci jsme si mohli užít jednu z vůbec nejhezčích českých velkých cyklojízd. Budeme rádi, když se nyní, inspirováni včerejšími zážitky, podíváte na těchto pár tipů, jak můžeme svým konáním každý pomáhat rozvíjet naše město.

Jedině osobní přispění každého z nás umožňuje vytvářet město, ve kterém chceme žít. Žádný osvícený génius naše sny nikdy nesplní! Ještě jednou děkujeme za podporu všech stovkám dobrovolníků, podporovatelů a členů Klubu přátel Auto*Matu, bez vás by nebylo nic. Čím víc nás bude tím větších výsledků můžeme dosahovat.

Na viděnou v ulicích

Vaši Auto*Mati

P.S.:

V případě, že máte z cyklojízdy pěkné fotky, pošlete nám je prosím na mail anna.strejcova@auto-mat.cz, rádi je zařadíme do výběru fotogalerie Auto*Matu. Fotografie shromažďujeme zde.

Pakliže byste chtěli dostávat mailem nepravidelný zpravodaj o pražském dění a pozvánky na zajímavé městotvorné akce, přihlašte se k odběru našeho Auto*žurnálu.

Ještě do konce dubna se můžete s kolegy přihlásit do květnové soutěžně-společenské akce www.dopracenakole.net, podpoříte tak velmi jednoduše a viditelně rozvoj cyklodopravy v ČR. Pro členy Klubu přátel je registrace (a tedy i parádní triko s bicyklem na hrudi) zdarma!

Máte-li chuť ocenit nejen zážitky z Velké jarní cyklojízdy, ale celkově každodenní práci desítek lidí, kteří reprezentují pod značkou Auto*Matu občanskou iniciativu za lepší život v Praze, nejlepší cestou je přidat se k nám také do Klubu přátel Auto*Matu. Nejjednodušeji na www.nakrmteautomat.cz.

Děkujeme! Nyní usilovně regenerujeme, abychom od pondělí mohli zase naplno pracovat… Kampaně Do práce na kole, Zažít město jinak, Aby Blanka měla smysl, Volební projekt Auto*Matu, Vzdělávání o udržitelné dopravě na školách či Zelená mapa nespí!

Přímý odkaz na tento článek: https://www.vemeste.cz/2014/04/tisice-lidi-projely-behem-velke-jarni-cyklojizdy-spolecne-prijemnymi-ulicemi-co-s-tim-dal/