Otevřená odpověď Předsedkyni komise pro cyklistickou dopravu RHMP po nuceném odchodu cyklokoordinátora

Auto*Mat se staví velmi kriticky ke zrušení pozice pražského cyklokoordinátora a jeho nahrazení úředníkem, pro nějž bude cyklodoprava pouze jednou z více součástí mnohem širší pracovní náplně.

Celá podivná operace radního pro dopravu a předsedkyně Komise pro cyklistickou dopravu (KCD) nejen že je v rozporu se závaznými usneseními magistrátu samotného, je však také těžko překonatelným výkonem v nepochopitelné již takřka dvouleté snaze magistrátu reagovat na nárůst lidí na kolech v ulicích definitivním uvržením rozvoje cyklodopravy do naprostého chaosu. S okolnostmi a pozadím akce jsme seznámili veřejnost,  na Zastupitelstvu HMP ve čtvrtek 25.10. jsme ve věci interpelovali radního pro dopravu Noska. Formou otevřené odpovědi na našem blogu na iHNed.cz s titulem Naprostá nekompetentnost nebo lež jak věž? Otevřená odpověď na dopis z magistrátu reagujeme na podivuhodnou zprávu, kterou rozesílala jakožto otevřený dopis řadě rozhořčených Pražanů a Pražanek Předsedkyně KCD. Svými argumenty nás rozhodně nepřesvědila.

Přímý odkaz na tento článek: https://www.vemeste.cz/2012/11/otevrena-odpoved-predsedkyni-komise-pro-cyklistickou-dopravu-rhmp-po-nucenem-odchodu-cyklokoordinatora/