Auto*Mat spolupracuje s e-shopem Zelená domácnost

Auto*Mat vstupuje do nových fundraisingových vod a Vy můžete s ním…

Přispět na naši práci je nyní možné i při nakupování zboží šetrného k životnímu prostředí. Nový internetový obchod Zelená domácnost, který nabízí zajímavé ekologické výrobky přátelské k lidem i přírodě, se od běžných e-shopů odlišuje i tím, že podporuje pět vybraných neziskových organizací – a mezi nimi i Auto*Mat. Pokud při nákupu vyberete náš projekt Zklidnění severojižní magistrály v Praze, Zelená domácnost nám odvede 5 % z hodnoty Vaší objednávky. Peníze použijeme na další aktivity naší kampaně za zklidňování magistrály.

V nabídce obchodu by se navíc brzy měla objevit i některá naše trička a další zboží z našeho tržiště. V případě zájmu o naše propagační předměty i zboží z nabídky Zelené domácnosti tak budete mít nákup pohodlnější a dostanete vše v jedné dodávce a za jedno poštovné. Všechny nabízené výrobky e-shopu (zaujala nás třeba sešívačka bez použití kovu) najdete na www.zelenadomacnost.com a více o české rodinné firmě, která tento obchod provozuje, se dozvíte také na jejich stránce na Facebooku.

Zvláštní výhodu pak získávají ještě členové a členky našeho Klubu přátel – mohou na Zelené domácnosti nakupovat se slevou 5 %. Pokud tedy členství v Klubu přátel Auto*Matu už třeba zvažujete a zatím jste se nerozhoupali, a zároveň Vás něco z nabídky Zelené domácnosti zaujalo, ideální postup je nasnadě…

(P. S. Věříme, že nám tuto reklamu odpustíte – měla by nám pomoci k financování této kampaně, na niž se z veřejných zdrojů získávají peníze obzvlášť těžko. Navíc je obchod podle našeho vlastního přesvědčení opravdu zajímavý a jeho ekologické zaměření a například i způsob informování o původu zboží nemá v naší zemi obdoby. Přesvědčte se sami!)

Přímý odkaz na tento článek: https://www.vemeste.cz/2010/06/automat-spolupracuje-s-e-shopem-zelena-domacnost/